Houten Hot Tubs: Badderen In De Winter Is Nog Leuker!

Ervaring met hout gestookte hot tubs komt met de tijd wel.

Meestal mensen die weinig ervaring met deze luxe spa heeft denken dat ze alleen kunnen worden gebruikt in de zomer of wanneer de temperatuur niet dalen onder nul. Kijkend van het gemak van gebruik oogpunt inderdaad zomer heeft zijn eigen voordelen. Men hoeft niet te denken of water bevroren krijgt en later beschadigen het hout of polipropyleen / glasvezel.

Op zoek uit oogpunt van de gezondheid, de winter heeft vele voordelen. Het is ook onderzoek gedaan en bekend dat warm water in een koude omgeving helpt de rugklachten verlichten, stabiliseert bloeddruk enzovoort. Dat gezegd hebbende, de winter geeft extreem leuk als sneeuw daalt en je zit in warm water. Kan niet beter, toch?

Wat moet je weten over het onderhoud van houtgestookte hot tub in de winter?

Het klinkt misschien moeilijk en veel dingen om bij te houden, maar dat is het niet. Denk maar logisch wat er zou gebeuren als ik water in de houten hot tub die uiteindelijk zou bevriezen verlaten? Als u een volledige houten hot tub (in zijn geheel gemaakt van hout), is het een must dat je het uitlekken. Opgemerkt moet worden dat 10 cm waterniveau wordt aanbevolen het hele jaar door. Het voorkomt uit hout krimp, hetgeen zou leiden tot lekkage. Niet in slagen om water af te voeren bij een temperatuur onder de nul zal resulteren in het falen van een houten structuur. Water zal worden ijs en ijs expandeert tweemaal in volume vergeleken met water. Hetzelfde principe geldt voor polypropyleen / glasvezel beklede hot tubs.

Wat is er te weten over de spa-apparatuur in de winter? Hetzelfde principe geldt ook. Je moet water uit de leidingen die spuiten verbindt met pompen. Anders zou het water bevriezen en de pompen vernietigen. Dus eigenlijk gesproken, als je een heerlijk bad in de winter hebt, dan kunt u laat het bad en daarna de stekker uit verschillende SPA-apparatuur.

hottub wat is dat

hot tub is een badkuip ontworpen om te zwemmen, het heeft veel voordelen
Op zoek uit oogpunt van de gezondheid, de winter heeft vele voordelen. Het is ook onderzoek gedaan en bekend dat warm water in een koude omgeving helpt de rugklachten verlichten, stabiliseert bloeddruk enzovoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *