Neural Is Een Revolutionair Nieuw Materiaal

Sociale-ecologische verantwoordelijkheid in de 21ste eeuw

De verantwoordelijkheid voor het milieu is een belangrijk onderdeel van het beleid van het bedrijf TimberIN. Hoewel ons belangrijkste productiemateriaal hout hernieuwbaar en milieuvriendelijk is, is er altijd nog ruimte voor verbetering. Om onze positie met betrekking tot de belangrijkste problemen, waarmee de wereld momenteel te kampen heeft, te versterken hebben we onlangs een nieuw materiaal in ons productieproces geïntroduceerd. Het is het paneelwerk van Neular, dat je al in sommige van onze producten kunt vinden. Neular paneelwerk is gemaakt van weggegooid huishoudelijk plastic afval waardoor het een 100% gerecycleerd materiaal is. Hierdoor is het zelf ook nog volledig recycleerbaar, veroorzaakt het geen extra afval en is het natuurvriendelijk.

De belangrijke kenmerken van Neular

Zo’n uniek materiaal vertoont ook vrij unieke hoofdkenmerken. Eén van de meest relevante vereisten voor hot tubs is de weerbestendigheid. Het externe paneelwerk van Neular materiaal is waterdicht, wat betekent dat, zelfs als het het hele jaar door zou regenen, de panelen hun vorm zullen behouden en op geen enkele manier zullen vervormen of gaan opzwellen. Aan de andere kant van het spectrum zijn de panelen ook UV-bestendig, wat betekent dat zelfs als er 24/7 intensief zonlichtcontact is, ze niet worden aangetast. Lichamelijke schade is ook minder waarschijnlijk omdat de panelen niet zullen splinteren en een grote hoeveelheid gewicht kunnen weerstaan. Het materiaal is veilig, hygiënisch en niet giftig, wat natuurlijk perfect is voor hot tubs. Het vereist zeer weinig of geen onderhoud en is vlekvrij.

WELLNESS NEULAR KNAP Scandinavische Hot Tub – Geen Onderhoud Nodig

Wat de toekomst brenge moge

De keuze om Neular in onze productie te implementeren, verbetert niet alleen onze positie in de markt en de voorwaarden voor goed zakendoen, maar ook de levensduur en het welzijn van de natuur. Door ons productieproces te blijven verbeteren, willen wij ook de situatie verbeteren en het goede voorbeeld geven in lokale regio’s. We hopen nog vele jaren op het pad van de innovatie, hand in hand met de ecologie, te mogen reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *