Assemblage Van Plastic Hot Tub

Ten eerste wordt de kunststof gevormd en gelast aan het frame. De kunststof die wij gebruiken voor onze houten hottubs is uiterst duurzaam, milieuvriendelijk en eenvoudig te reinigen. De hottub kan geleverd worden in drie kleuren: blauw, grijs en zwart. De dubbel geïsoleerde bodem en geïsoleerde wanden zijn gemaakt van kunststof . Let erop dat op deze foto’s de dubbel geisoleerde bodem is geïnstalleerd.

Kunststof Hottub Binnenste Frame TimberIN 2

Kunststof bankjes

De bankjes van kunststof kunnen open of gesloten worden geleverd. Dit zijn de gesloten banken. Hierdoor heb je minder water nodig. Deze banken zijn stevig gelast om de hottub aan de binnenkant te beschermen tegen lekkage.

Kunststof Gesloten Banken

De ronde rand

De ronde buitenrand van de houten hottub is glad afgewerkt en duurzaam. De rand van de ombouw bestaat uit twee delen en zijn onderdeel van de hoofdstructuur van het gehele element. Deze afsluiting wordt bevestigd aan vier groeven van het houten binnenpaneel. Wij staan garant dat er geen probleem zal ontstaan met dit onderdeel, want het is volledig geintegreerd in de hottub.

Hottub Met Houten Ronde Rand TimberIN (1) Hottub Met Houten Ronde Rand TimberIN (2) Hottub Met Houten Ronde Rand TimberIN (3)

Kachel

De roestvrijstalen binnenkachel wordt op zes punten veilige aangesloten. Let op: de zes metalen delen worden gelast op de specifieke locaties om de roestvrijstalen pan te verankeren. Er wordt gebruikt gemaakt van roestvrijstalen schroeven, vervaardigd in Duitsland. De roestvrijstale schoorsteen van 2 meter is inbegrepen. De schoorsteen wordt in twee delen vervoerd.

Installatie Van De Houtkachel In De Hottub Timberin (1) Installatie Van De Houtkachel In De Hottub Timberin (2) Installatie Van De Houtkachel In De Hottub Timberin (3) Installatie Van De Houtkachel In De Hottub Timberin (4)

Muurisolatie

Styrofoam panelen worden gebruikt om de hottub te isoleren. De isolatiedikte is 50mm. Doordat de bodem dubbel geïsoleerd is wordt de hottub een beetje verhoogd.

Hottub Wall Isolatie Timberin Hottub Timberin 2

Houten decoratie

Nadat de wanden zijn geïsoleerd worden de houten panelen geplaatst. Met behulp van een “Click”-systeem worden de houten planken met elkaar verbonden. Het “Click”-systeem verbindt de verschillende houten planken gemakkelijk zonder gebruik te maken van lijm of andere kunstmatige materialen die afgebroken kunnen worden onder de invloed van verschillende weersomstandigheden.

Houten Decoratie Van De Hottub Timberin (1) Houten Decoratie Van De Hottub Timberin (2) Houten Decoratie Van De Hottub Timberin (3)

Roestvrij stalen ring

Met behulp van twee of drie roestvrijstalen ringen staat de hottub stevig. De ringen zijn verbonden met elkaar door roestvrijstalen schroeven. Deze ringen moeten altijd zo strak mogelijk om de hottub bevestigt zijn om schade aan de buitenkant te voorkomen.

Hottub Roestvrijstalen Spanbanden Timberin (1) Hottub Roestvrijstalen Spanbanden Timberin (2)

Houten hek

Een houten ombouw wordt gemonteerd om u te beschermen tegen de hitte van de roestvrijstalen kachel. Extra veilig voor als u kleine kinderen in de hottub laat zitten.

Houten Bewaker Voor De Hottub Kachel (2) Houten Bewaker Voor De Hottub Kachel(1)

Mini-Bar

Nadat het houten draagplateteau is gemonteerd, wordt de minibar bevestigd met roestvrijstalen schroeven. De houten bar bevat vier plaatsen om drankjes in de minibar te plaatsen en is zorgvuldig ontworpen met gladde ronde hoekstukken.

Hottub Mini Houten Bar(1) Hottub Mini Houten Bar (2)

Houten deksel

Het houten deksel bestaat uit twee delen. Elk deel heeft twee handvatten om het deksel op te tillen. Een deel van het houten deksel is open te klappen en het is het raadzaam om beide handvatten tegelijkertijd te gebruiken, omdat het deksel zwaar is.

Hottub Houten Deksel (1) Hottub Houten Deksel (2)

Hot Tub is klaar

Kunststof Hottub Montage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *