Uw Eigen Terras Hottub: Waar & Hoe?

Allereerst moet er een plan van aanpak gemaakt worden als u besloten hebt een terrasmodel te kopen voor op het eigen gemaakte terras. Denk na over de technische zaken, over welke plek het beste is voor de tub, waar de verwarmer, filter en andere apparatuur moet komen. Welk soort decoratiemateriaal is iets anders waarover nagedacht dient te worden. Kijk rond in de tuin en kies voor materiaal dat daar het beste bij past. Als de tuin is veel is gedoceerd met stenen zou dat ook een mooi materiaal zijn om de hottub van de zijkant mee te beplakken. Bij een houten terras hoeft u alleen maar een cirkel in het midden te maken en de hottub daarin te plaatsen. Maar laten we bij het begin beginnen.

  • De hottub in een terras plaatsen is waarschijnlijk een van de sierlijkste en meest praktische oplossingen denkbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos en de hottub kan geheel of gedeeltelijk in het terras geplaatst worden. Houd er rekening mee dat de terras het gewicht van een gevulde hottub moet kunnen dragen.

Terras Hot Tub Installatie Voorbeelden TimberIN (1)

  • Voordat u gaat beginnen aan het project is het raadzaam om eerst te kijken wat de lokale verordeningen over dit soort projecten zeggen. Funderingen en betonvoeten zijn meestal de eerste stappen die genomen worden. Als de hottub in de grond wordt weggewerkt, moet er eerst uitgegraven en geëgaliseerd worden.

Terras Hot Tub Installatie Voorbeelden TimberIN (3)

  • Maak, als de hottub wordt verzonken in een terras, een ontwerp waarbij het makkelijk is om bij de hottub te komen. Als er gebruik wordt gemaakt van een waterstraalsysteem, filtratie of een elektronisch verwarmde hottub zouden deze onbelemmerd toegang moeten hebben tot de hottub. Onderhoud aan een bovengrondse hottub kan over het algemeen makkelijker worden uitgevoerd, maar is altijd afhankelijk van hoe u de hottub plaatst. hoe u wilt dat alles er uit komt te zien bepaalt in grote mate hoe het project gebouwd gaat worden.

Terras Hot Tub Installatie Voorbeelden TimberIN (5)

  • Omdat u zeer waarschijnlijk een terras model neemt die geen omsluitende wanden heeft, is isolatie een belangrijke eigenschap, omdat het helpt het water langer verwarmd te houden. Niet alleen de bodem en de wanden zouden geïsoleerd moeten worden, ook de deksel.

Terras Hot Tub Installatie Voorbeelden TimberIN (4)

  • Plaats wat meubilair rond de hottub, een paar stoelen, bankjes en tafel of bar als u wilt dat dit een gezellige plek wordt die uitnodigt om er lang te blijven. Hoewel sommigen van de hottub zullen genieten, willen anderen zich misschien alleen rond de hottub ophouden. Denk na over tuinverlichting. Het effect van verlichting kan spectaculair zijn en veel charme met zich meebrengen.

Terras Hot Tub Installatie Voorbeelden TimberIN (2)

Voordat u de aankoop doet zou u al een goed idee moeten hebben van hoe de ideale terrasopstelling eruit zou moeten zien. We hopen dat dit helpt bij het maken van de beslissing! Heb je nog steeds het gevoel dat er iets ontbreekt? Lees dan meer over de onderstaande artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *