Stappen Bij Het Selecteren Van Een Hot Tub/Wat Mee Te Nemen

Voor de eerste keer een hot tub kiezen: Waar begin je?

Het nemen van de eerste stappen in de richting van het kopen van een hot tub kan heel frustrerend lijken, maar het is makkelijker als je alle belangrijke informatie op één plaats hebt. Zoals bij elke grote aankoop, het kiezen van de juiste tub voor uw behoeften betekent zoeken door de vele opties en upgrades. Er zijn zoveel vragen die je jezelf moet stellen bij het zoeken naar die hot tub. Daarom hebben wij voor u een gids voorbereid voor het maken van de perfecte selectie.

1. Beslis waar je de hot tub plaatst

Veel factoren kunnen een verschil maken – toegang tot de kleedkamers, privacy, landschapsarchitectuur, en het uitzicht vanaf het bad. De scène van de hot tub brengt een esthetische verbetering van uw tuin en moet op een goed voorbereide bodem worden geplaatst. Zet uw bad op een stevig fundament, of een terras of patio met een pad van cement, beton of baksteen straatstenen. Het bad kan ook in uw terras of een terras worden gemonteerd, op maat gemaakt terras model biedt de grootste verscheidenheid aan opties voor het verbergen, zelfs als ze boven de grond. Voorkomen dat alle kanten van uw hot tub blootgesteld. In plaats daarvan gebruik maken van bestaande muren en hekken te verbergen meerdere kanten, vervolgens maskeren wat overblijft met een behuizing van de aanpassing van materiaal.

2. Glasvezel en polypropyleen vergeleken met houten hot tubs

Houten hot tub modellen zijn geheel natuurlijk. Hout is een natuurlijk materiaal en het vereist onderhoud. Het neigt naar uitzetten of krimpen door de hoeveelheid vocht. Lekkage kan gedurende de eerste dagen van gebruik worden verwacht. Polypropyleen en glasvezel modellen binnenzakken dat de lekkage en vereist ook minder onderhoud. Deze modellen zijn zeer flexibel dus veel extra onderdelen, zoals SPA kan worden geïnstalleerd op het verzoek. Bovendien is de glasvezel liner heeft conische wanden en banken voor meer comfort, terwijl polypropyleen en houten hot tubs hebben rechte muren. U kunt kiezen voor de houten decoratie van alle types 5 hout dat wij aanbieden, of een terras model zonder enige houten frame.

3. Welk soort hout is geschikt voor een houten tub?

Er zijn vijf soorten hout die het meest worden gekozen door onze klanten. Siberische spar, lariks, thermohout, eik en rode ceder. Elk van hen heeft verschillende kenmerken en verschillen ook in kleur. Hoe dan ook, de kleur mag niet de belangrijkste criteria zijn omdat al deze soorten hout in de gewenste kleur kan worden geschilderd. Normaal gesproken is de levensduur van een hot tub meer dan 10 jaar als het goed wordt onderhouden. Sommige soorten zijn beter bestand tegen rotten of krimp en duurder dan de anderen. Siberische spar is de goedkoopste optie, terwijl Rode Ceder de meest luxe is. Compleet houten hot tubs vereisen meer onderhoud in het algemeen, maar het geeft je een 100% natuurlijk gevoel. Vind meer details en vergelijk alle vijf typen hier.

Hot Tub Houtsoorten TimberIN

4. Kies het formaat van de hot tub die bij jouw levensstijl past evenals je budget.

HOOFDSTAPPEN SELECTEREN EEN HOUTEN HOT TUB (3)

Het kiezen van een kleine of grote tub is een grote overweging. Het kan makkelijker en goedkoper zijn om een kleinere hot tub te kopen, maar na te denken over uw wensen en plannen voor de toekomst voorzichtig. In dit geval – de grootte doet er echt toe. In het algemeen zal een groter bad duurder worden. Toch zal een tub die 50 procent meer water kan houden niet 50 procent meer kosten. Het zal gewoonlijk tussen ongeveer 15 en 20 procent meer kosten. De bedrijfskosten worden beïnvloed door het type verwarming en efficiëntie, de grootte van het bad en de isolatie van het bad. Bovendien, als u denkt over een hot tub met binnen voering, kunt u kiezen voor open of gesloten banken, dat heeft invloed op de watercapaciteit alsmede in de ruimte voor de benen. Een redelijke omvang voor persoonlijke doeleinden dient uw gezin passen in het, en misschien een paar van de gasten.

5. Hoe houd je het water langer warm?

Men moet de isolatie van muren, bodem overwegen en het afdekken om het water warm te houden voor een langere tijd. Houten hot tubs kunnen slechts een geïsoleerde houten deksel hebben. Daarom, als een hot tub bodem isolatie heeft, maar in een kouder klimaat zit, is een dikkere basis iets om te overwegen. Het houden van de hot tub verhoogd hoger boven de grond zal fungeren als isolatie. Maar als u het kiezen van glasvezel of polypropyleen hot tub, kunnen alle mogelijke isolatie worden toegepast. Degenen die denken over een interieur kachel moeten bodem en muurisolatie overwegen, omdat sommige warmte verloren gaat als gevolg van de open ruimte voor de schoorsteen.

6. Interieur, exterieur of geïntegreerde hout brandende kachel

Het belangrijkste verschil is dat een buiten of ingebouwde kachel mogelijk maakt meer ruimte binnen de kuip, terwijl inrichting neemt niet alleen de ruimte binnen maar vereist roeren water van tijd tot tijd. Anderzijds, buiten oven moet warmen water, maar het is mogelijk om het hele bad te dekken en houden de warmte binnen. Met een volledige geïsoleerde hoes kunt u het bad te achterlaten in de avond en in de ochtend de temperatuur van het water zal nog warm genoeg zijn om het te gebruiken zonder een kachel of vuurtje te starten voor een korte tijd, omdat dit afhankelijk is van de weersomstandigheden en andere zijn karakteristieken van het bad. Geïntegreerde kachel kan alleen in het wellness-model worden geïnstalleerd want de binnen voering heeft een specifieke vorm gemaakt van glasvezel en de kachel in het kader van het met een schoorsteen opzij. Het creëert meer ruimte om te zitten in het bad, maar vereist niet veel ruimte rond het bad ook. Interieur kachel behoeften verwarmer bescherming en meer onderhoud tijdens het schoonmaken van houten delen en proberen om een ​​aantal plaatsen en het laden van hout direct boven de hot tub water veroorzaakt hout en as te landen in het water te bereiken. Daarom raden wij u aan een roestvrijstalen deksel rond de interieur kachel te plaatsen. Het zal niet alleen houden de hitte behouden maar het water ook beschermen tegen vuil.

HOOFDSTAPPEN SELECTEREN EEN HOUTEN HOT TUB (2)

7. Electrische verwarming

Elektrische verwarming vereist minder zorg onder verwarming van het bad aangezien het niet nodig om hout in de kachel te zetten, vuur te controleren en te reinigen na gebruik het bad. Door de verschillen tussen de landen wetten moet men overwegen raadpleging van de lokale elektricien. Wij bieden elektrische 6 kW vermogen verwarming, kan worden aangepast om enkele fase macht of drie fase macht. Elektrische verwarming is een perfecte optie als er een gebrek aan hout is in uw omgeving. De kachel zelf duurt een weinig ruimte in beslag en is uitgerust met een houten deksel. In het algemeen het verwarmingsproces korter vergeleken met hout gestookte oven, maar deze bakken volledig afhankelijk van de stroom en moeten dicht bij verbindingen. Afhankelijk van de grootte van uw zwembad, kunt u een combinatie van hout gestookte en elektrische kachels te overwegen. Dit is de snelste manier om het water verwarmt en er is altijd mogelijk om slechts een van hen te gebruiken.

8. Accessoires voor de hot tub.

Er zijn vele accessoire opties zoals lucht- en hydro massage die je een meer luxe en aangenaam gevoel geven, filtratie systemen om het water schoon te houden en binnenverlichting voor de gezellige sfeer in het donker te houden. Het allerbelangrijkste is dat het uw beslissing of u wilt uw bad te upgraden met een of ander accessoire of gewoon houdt het simpel. Ze kunnen allemaal worden geïnstalleerd volgens uw wens, behalve de Hydro massage in het houten basismodel.

9. Water onderhoud

Niet alleen de hele bad moet worden gehandhaafd om de levensduur uit te breiden, maar toestand van het water speelt een grote rol. We raden u aan het veranderen water een keer in een paar dagen als het water niet wordt behandeld met chemicaliën of zonder filtratie-systeem wordt gebruikt. Maar als je besluit op chloor om het water schoon voor een langere tijd bij te houden, maar in gedachten dat het verboden is om chloor of andere chemicaliën met ovens van 430 roestvrijstaal, dus kan alleen 316 roestvrijstaal worden gebruikt voor dit gebruiken doel. We raden water zorg sets en filters. Ze houden het badwater schoon voor langere tijd, omdat ze het badwater te zuiveren door het wegwerken van slijm, organische deeltjes en bacteriën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *