Een Basis Voor Je Hot Tub Voorbereiden

Basis voorbereiding is iets wat al snel-te-zijn hot tub eigenaren moeten overwegen op voorhand. Niet alleen een stevige basis een positieve invloed op de levensduur van het bad, maar ook de tevredenheid van de zwemmers. Hier is een instructie van de factoren die moeten worden overwogen bij de planning van een basis voor uw hot tub:

Stabiliteit en gelijkheid

Stabiliteit en gelijkheid – Dat zijn de twee belangrijkste eisen voor een basis. De basis moet sterk genoeg zijn om een volledige hot tub ondersteunen met zwemmers zijn en moet waterpas genoeg staan om het water zelfs. Dit betekent niet dat het alleen kan worden gemaakt van beton. Er zijn tal van mogelijkheden om uit te kiezen die bieden dezelfde mate van stabiliteit, terwijl op zoek prachtig in uw tuin.

Materialen

Sommige populaire keuzes omvatten grind, bestrating eenheden, tegels, houten constructies (terrassen). De keuze hangt af van de voorkeur van de eigenaar. Een mooi aangelegd basis kan de visuele esthetiek nog meer te verbeteren. Hier zijn een aantal prachtige arrangementen van onze klanten:

Houten Terras
Houten Terras
Tegels Gravel
Tegels Gravel
Tegeleenheden
Tegeleenheden

Luchtcirculatie

Dit is een andere belangrijke factor, vooral als het gaat om houten hot tubs. Als het mogelijk is, is het beste voor de hot tub aan de orde van de grond, zodat de lucht vrij circuleert onder de bodem en vocht is verdampt. Een ander punt van overweging is de plaatsing van de hot tub of in de schaduw of direct zonlicht. Als het gaat om PP en glasvezel tubs dit is niet veel van een verschil te maken, maar met houten kuipen dit is iets om te overwegen. De schaduw, in het bijzonder in een vochtig klimaat, is perfect voor algen en schimmels te vormen, daarom is het sterk aan te raden om het opzetten van de basis voor een houten hot tub in een zonniger plek.

Bodemisolatie

Als een hot tub bottom-isolatie heeft, maar is in een kouder klimaat, een dikkere basis is iets om te overwegen. Het houden van de hot tub verhoogd hoger boven de grond zal fungeren als isolatie. Een andere optie is om de hot tub te plaatsen op een blad van polystyreen (bij het kiezen van deze optie, vergeet dan niet over zorgen voor een goede luchtcirculatie)

2 antwoorden op “Een Basis Voor Je Hot Tub Voorbereiden”

  1. Wat een mooie foto’s en prachtige ondergronden die je gemaakt hebt voor de hottubs. Ga deze zelf ook maar weer eens aanpassen. Geeft meteen een andere sfeer in je tuin.

  2. Hallo, Nick

    bedankt voor je reactie. We hopen dat dit artikel je zal helpen om de beste basis voor je bubbelbad te kiezen.

    Fijne dag,

    TimberIN-team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *