Gezonken Bubelbaden In Uw Terras of Patio

Op zoek naar de perfecte verzonken hottub voor jouw veranda, patio of terras? Zoek dan niet verder! 

Breng je veranda, patio of terras door een verzonken hottub te installeren naar een geheel nieuw niveau. De toevoeging van een verzonken hottub aan je tuin zal de perfecte ontmoetingsplaats voor familie en vrienden creëren. We brengen zoveel tijd binnenshuis door – maak van de gelegenheid gebruik om de tijd die je samen doorbrengt van binnen naar buiten te verplaatsen, zodat iedereen kan genieten van de frisse lucht! Lees verder om erachter te komen welke verzonken hottub uit ons assortiment het beste bij jouw tuin past.

Interne- versus externe- versus elektrische kachel voor een verzonken hottub

Met zoveel keuzes die er zijn, lijkt het misschien moeilijk om te beslissen welke kachelsystemen het beste bij jouw verzonken hottub passen. Ze kunnen echter gemakkelijk op basis van de voor- en de nadelen worden onderverdeeld. Een interne houtkachel heeft het voordeel dat hij de laagste prijs van de drie heeft, plus dat het zorgt voor de snelste diffusie en de laagste warmteverliezen omdat het wordt ondergedompeld in het water. De interne kachel neemt echter meer ruimte in beslag in de verzonken hottub, terwijl een externe houtkachel geen ruimte inneemt, waardoor er meer zitplaatsen voor de gebruikers overblijven. Bovendien kunnen externe kachels met de toevoeging van een circulatiepomp verder weg van de verzonken hottub worden geplaatst, wat meer flexibiliteit bij het ontwerpen geeft. Houtkachels zorgen voor een authentieke ervaring – de geur van brandend hout en het rustgevende geknetter van het vuur. Elektrische kachels zijn erg handig en gemakkelijk te gebruiken want er is geen voorbereidingstijd vereist – met één druk op de knop begint het water in de verzonken hottub zich te warmen en met de geïntegreerde thermostaat kan te allen tijde de gewenste temperatuur worden gehandhaafd.

Rechte- versus conische bankjes in een verzonken hottub

Als je graag een meer minimalistisch en klassiek ontwerp voor je tuin wilt, kun je kiezen voor een verzonken hottub met rechte banken en rechte wanden. De rechte lijnen en de ondiepere banken zorgen voor meer voetenruimte en de 950mm interne hoogte zorgt ervoor dat het waterniveau boven de schouders reikt – ideaal dus voor langere mensen. Als je boven recht en direct de voorkeur geeft aan vloeiende lijnen, dan kun je kiezen voor een verzonken hottub met conische wanden. De ronde banken zijn ergonomisch en ideaal voor mensen met rugklachten.

Eindeloze ontwerpopties voor de installatie van een verzonken hottub

Voor diegenen met een creatieve geest en scherpzinnigheid voor doe-het-zelfprojecten, biedt de verzonken hottub onbeperkte opties!

Verzonken hottub in de grond

Een klassieke installatie is om een hottub in de bodem van het terras te laten verzinken. De verzonken hottub mag natuurlijk niet in direct in contact met de grond komen, dus bij deze installatie moet het gat voor de hottub worden voorgevormd met betonnen of bakstenen/tegelwanden of moet de bodem worden bekleed met plastic. De omgeving rond de verzonken hottub kan worden afgedekt met tegels, een houten lambrisering of gewoon gras of bloemen. Aangezien er geen platform is om overheen te stappen of trappen zijn om te beklimmen, is deze manier van integreren van een verzonken hottub handiger voor mensen die problemen met lopen hebben.

Verzonken Hottub In De Grond (3)

Verzonken Hottub In De Grond (2)

Verzonken hottubs in verandas, terrassen of patio’s

Voor degenen die hun hottub graag verzonken willen hebben, maar toch ook een beetje verhoogd, is de perfecte optie om de hottub op een veranda, een terras of een patio in te bouwen. Misschien heb je al een ruime veranda, die niet wordt benut en de integratie van een hottub zou deze ruimte kunnen verlevendigen en er een entertainmentzone in je tuin van kunnen maken. In vergelijking met niet verzonken hottubs is het, als een hottub is ingebouwd in een terras of in een patio, veel gemakkelijker om manieren te vinden om de acsescoires zoals massagepompen, LED-lichtregelaars, filters, elektrische verwarming enz. weg te werken omdat alles kan onder de veranda kan worden opgeborgen.

Verzonken Hottub In De Grond (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *