Een Ondergrond Voor Je Buitensauna Voorbereiden

Als je besloten hebt om voor een buitensauna te kiezen, is een stevige ondergrond een essentieel ding om te overwegen. Denk aan een geschikte plek in je tuin, want dit zal je helpen om een beslissing te kunnen nemen over de grootte van de buitensauna. Houd er rekening mee dat de ondergrond iets groter moet zijn dan de buitensauna zelf. Daarom moet er altijd goed worden nagedacht over het voorbereiden van de ondergrond voor je buitensauna. Als je ondergrond ongeschikt is, is er altijd kans op het ontstaan kieren en gaten. Het moet dus egaal en stevig zijn. Hier bespreken we met specifieke voorbeelden een mogelijke basisstructuur voor onze buitensauna’s.

Wij hebben vier soorten buitensauna’s, maar hier zullen we er slechts twee bespreken; hier zijn de meest gebruikelijke keuzes van onze klant: de Barrel en de Igloo. Houd er rekening mee dat er kleine verschillen mogelijk zijn, omdat elke buitensauna met de hand gemaakt is en individueel voor elke klant wordt ontworpen. Pas aan het einde van de productie kunnen we de exacte afmetingen laten weten. Vanwege de verschillen in de configuratie van de sauna en het hout kunnen er variaties voorkomen en omdat hout een natuurlijk materiaal is, kan het op de een of andere manier altijd anders zijn. Deze schetsen zijn 90% nauwkeurig, maar het hangt altijd af van de situatie. Neem daarom nadat jouw bestelling aan de productie is doorgeven, contact met ons op voor meer informatie. Als je weet wat de exacte afmetingen van je buitensauna zijn, bespaar je geld, tijd en moeite omdat je dan een ondergrond met de juiste maten kunt ontwerpen. Er is een vrij breed scala aan oppervlakte-opties, zoals een betonnen of een houten dek, tegels of stenen, dek met pier of met schroef- of plintfundering. Het belangrijkste is dat het vlak en stevig moet zijn.

Igloo Sauna3

Vat Sauna

Als je besluit om een ​​stevige rechthoekige ondergrond te maken of als je al een dek van bijvoorbeeld beton of hout hebt, dan is de basisstructuur niet zo relevant, maar als je bedenkt ​​om zoiets als betonnen tegels onder de buitensauna te gaan plaatsen, dan moet je de belangrijkste punten kennen die stabiel ​​op een stevige ondergrond moeten komen te staan. De steunstructuur van de Barrel buitensauna is gemaakt van gebogen stukken, die geplaatst worden onder de buitensauna en het aantal hangt af van de lengte van de buitensauna: 2m, 3m, 4m, 5m en respectievelijk 3, 3, 4, 5 stukken. Bekijk hieronder de precieze schetsen. Je zult het verschil in afmetingen tussen de groene en de zwarte schetsen duidelijk kunnen zien. De manier waarop de buitensauna in de fabriek wordt gebouwd, is pas bekend nadat het naar de productie is doorgestuurd. We hebben hierop echter ook een uitzondering. Als de buitensauna niet wordt gemonteerd, wordt alleen de basis van de groene schetsen toegepast en weet je voordat je de buitensauna bestelt al de afmetingen.

De basis van de Barrel-sauna van 2 tot 5 meter:

Barrel Buitensauna 2 Meter

Fig. 1 Barrel-buitensauna 2 meter

Barrel Buitensauna 3 Meter

Fig. 2 Barrel-buitensauna 3 meter

Barrel Buitensauna 4 Meter

Fig. 3 Barrel-buitensauna 4 meter

Barrel Buitensauna 5 Meter

Fig. 4 Barrel-buitensauna 5 meter

De basis van de Igloo-buitensauna van 2 tot 5 meter:

Igloo Buitensauna 2 Meter

Fig. 5 Igloo-buitensauna 2 meter

Igloo Buitensauna 3 Meter

Fig. 6 Igloo-buitensauna 3 meter

Igloo Buitensauna 4 Meter

Fig. 7 Igloo-buitensauna 4 meter

Igloo Buitensauna 5 Meter

Fig. 8 Igloo-buitensauna 5 meter

Als je een buitensauna ongemonteerd (plat verpakt) koopt, zal de basisstructuur van de Barrel-buitensauna er altijd zo uitzien:

Barrel Buitensauna 2 Meter

Fig. 9 Barrel-buitensauna 2 meter

Barrel Buitensauna 3 Meter

Fig. 10 Barrel-buitensauna 3 meter

Barrel Buitensauna 4 Meter

Fig. 11 Barrel-buitensauna 4 meter

Barrel Buitensauna 5 Meter

Fig. 12 Barrel-buitensauna 5 meter

Als je een buitensauna ongemonteerd (plat verpakt) koopt, zal de basisstructuur van de Igloo-buitensauna er altijd zo uitzien:

Igloo Buitensauna 2 Meter

Fig. 13 Igloo-buitensauna 2 meter

Igloo Buitensauna 3 Meter

Fig. 14 Iglo-buitensauna 3 meter

Igloo Buitensauna 4 Meter

Fig. 15 Igloo-buitensauna 4 meter

Igloo Buitensauna 5 Meter

Fig. 16 Igloo-buitensauna 5 meter

We hopen dat je deze blogpost nuttig vond en als je vragen of suggesties hebt, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er altijd om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *