Buitensauna Ervaring – Timberin

Ik denk dat je op zoek bent naar een buitensauna, heb ik gelijk? Als dat zo is, ben je hier aan het juiste adres. Laten we eens beginnen met het analyseren van de mogelijkheden waaruit je kunt kiezen en je zult zien dat deze kunnen voldoen aan ieders behoeften. We hebben zoveel verschillende variaties dat je alleen maar hoeft te bedenken hoe je toekomstige buitensauna eruit zou moeten zien en we zijn er zeker van dat we het kunnen maken. Zoals je misschien al weet, zijn er vier verschillende soorten buitensauna’s die we aanbieden, de Barrel, de Igloo, de Rectangle en de Vertical. Er zijn veel dingen om teoverwegen, dus laten we ze stap voor stap bespreken.

De vorm

Stap één, bepaal welke vorm het meest aantrekkelijk voor je is of welke het beste bij je past. De grootte van de buitensauna is erg belangrijk omdat dat het aantal personen dat er in past bepaalt, daarom kunnen bijna alle sauna’s worden uitgebreid, maar zelfs als alle sauna’s dezelfde lengte zouden hebben, is de binnenmaat anders. Hoewel de rechthoekige sauna de meest ruime is, warmt de Barrel-buitensauna sneller op omdat de ronde vorm ruimte bespaart. De Iglo-vorm is perfect voor besneeuwde en bergachtige gebieden omdat bij dit model de sneeuw van het dak naar beneden glijdt. Alleen de verticale buitensauna heeft maar één formaat en is ontworpen voor kleine gezinnen die niet veel ruimte in de tuin hebben maar toch willen profiteren van de voordelen van de buitensauna.

De grootte

In dit geval doet de grootte er echt toe. Het is erg belangrijk om de behoeften en ook de mogelijkheden te evalueren. Soms wil je een grotere buitensauna, maar is het gebied te klein en etc. Daarom hebben we hier een kleine tabel, die laat zien hoeveel mensen er in een bepaald type en grootte van de buitensauna passen. Deze gegevens weerspiegelen alleen de grootte van de saunaruimte. Als je een sauna van 5 meter, met 2 meter kleedruimte bestelt, dan is de saunaruimte slechts 3 meter en passen daar 4-6 personen in. Ik hoop dat het je helpt om de beste maat voor je buitensauna te vinden en om een goede beslissing te kunnen nemen. Wanneer je de uiteindelijke lengte van de buitensauna hebt gekozen, denk dan aan de indeling of je kunt andersom beginnen en dan zien hoe lang je buitensauna moet worden om er alles in te laten passen wat je wilt.

De kleedkamer

Hoewel de kleedkamer optioneel is, kun je later spijt krijgen als je deze niet in je buitensauna hebt opgenomen, dus denk er daarom goed over na omdat je dit later niet meer kunt aanpassen. Natuurlijk, als je een andere kamer in de buurt van de buitensauna hebt, die voor dit doel kan dienen, is dat geweldig en dan kun je voor een grotere saunaruimte kiezen, maar voor anderen is deze kleine kamer ten zeerste aan te bevelen. De grootte ervan kan afhankelijk van je behoeften variëren, maar deze moet minimaal 1 meter lang zijn. De kleedkamer is uitgerust met banken en bovendien kunnen we wat planken boven de banken toevoegen om je persoonlijke bezittingen op te plaatsen. Onze taak is om jouw buitensauna zo comfortabel mogelijk te maken, dus aarzel niet om ons jouw ideeën te laten weten.

Het terras

Het kleine overdekte terras voor je buitensauna ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook zeer praktisch. Deze open ruimte is ideaal om voor of na de saunasessie te ontspannen. Stel je voor dat je ’s avonds een kopje thee onder een sterrenhemel wilt drinken en zelfs als het regent, hoef je je daarover geen zorgen te maken. De houten banken op het terras zijn altijd inbegrepen, dus zul je geen moeite hoeven te doen om extra meubilair aan te schaffen. Omdat de lengte van het terras optioneel is, kunnen we dit aanpassen aan jouw voorkeuren.

Het raam

Heb je je ooit afgevraagd hoe mooi deze wereld is? Elke dag maken we er deel van uit, we creëren het en we maken er een betere, mooiere plek van. Als je elke dag leeft en dit buitengewone uitzicht ziet, wil je het zeker niet missen en daarom kun je ook in je buitensauna voor een half panoramische of volledig panoramische ramen kiezen; alleen het verticale model kan kleine ramen hebben. Bovendien hoef je ook als je kiest voor de ongemonteerde buitensauna deze mogelijkheid niet te verliezen. Het is vooral relevant voor mensen die in gebieden met beperkte toegang wonen en die alleen door een beperkt transport kunnen worden bereikt. Maak je geen zorgen, je kunt zelf een half panoramischraam installeren.

De kachel

We bieden een uitgebreid assortiment Harvia-kachels voor verschillende sauna’s aan om aan de behoeften van elke gebruike te voldoen. We bieden zowel elektrische als houtgestookte kachels. Je kunt ook kiezen of je de houtblokken van binnenuit of van buitenaf wilt laden en bovendien, om een ​​stoomeffect te creëren, is het mogelijk om een ​​watertank toe te voegen aan de houtkachels. Sommige van de elektrische kachels zijn eventueel uitgerust met een besturingseenheid, wat de perfecte oplossing is als je de kachel eenvoudig vanaf de buitenkant van de saunaruimte wilt bedienen. Alle Harvia-kachels hebben een CE-markering, die verplicht is in alle landen van de Europese Economische Ruimte en naast de CE-vereisten heeft Duitsland nog nationale vereisten (BImSchV) en daarom is er een speciale collectie die aan deze markering voldoet. Voordat je een buitensauna bestelt, moet je alle lokale vereisten kennen en de toestemmingen hebben indien dat nodig is in jouwregio.

kachels

De verlichting

De saunaverlichting is nog een ander element van een ontspannende oase die je creëert en zacht licht kan dit naar een ander niveau van ontspanning brengen. Echt fel licht kan je ongemakkelijk doen voelen, terwijl zacht licht een romantische, ontspannen sfeer creëert. Kleine details kunnen een groot verschil maken en daarom bieden we twee opties voor verlichting; een daarvan is de Harvia-lamp, die op verschillende plaatsen in de buitensauna kan worden geïnstalleerd, helderder schijnt en handig is op het terras of in de kleedkamer of LED-lampen onder de banken. Het licht onder de banken zal de ruimte opwarmen en het nog gezelliger maken. Let op: in beide gevallen moet je de aansluitingen van de verdeelkastnaar jouw belangrijkste elektriciteitsbron maken.

Neem voor meer informatie of als je suggesties hebt contact met ons op en aarzel dan niet om hieronder commentaar achter te laten.

2 antwoorden op “Buitensauna Ervaring – Timberin”

  1. – Wat is de kleinste barrelsauna waar je toch net met 2 personen in kan LIGGEN? Dus met twee 2m banken.
    – Wat kost het om hem te laten monteren?
    – Wat zijn de meerkosten om er zo’n waterdichte dakbedekking op te laten leggen?

    Het gaat mij om de cederhouten barrelsauna’s
    Dank. Mvg, Ineke Broekkamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *