App Gecontroleerde Houten Pelletverwarmer – Kachel Voor Hottubs

Bij TimberIN heeft het onze hoogste prioriteit om onze klanten een product van topkwaliteit te bieden, dat in de komende jaren zal zorgen voor ontspanning en onvergetelijke ervaringen met het gezin en vrienden. In onze nooit eindigende zoektocht om onze producten te verbeteren, hebben we veel aandacht besteed aan de wensen en de behoeften van onze klanten. Daarom introduceren wij met trots de release van onze gloednieuwe geavanceerde: SLIMME VERWARMING VOOR WELLNESS HOT TUBS.

Deze verwarming maakt gebruik van de allernieuwste technologie om de oude tradities van een Scandinavische spa te verbeteren. In een poging om onze klanten kostbare tijd te besparen, hebben we de oven uitgerust met een ingebouwd geautomatiseerd systeem, waarmee de gebruiker het verwarmingsproces van een hot tub op afstand kan starten. Via de ANDROID- OF iOS APP kan een gebruiker de gewenste temperatuur niet alleen kiezen en instellen maar ook automatisch op temperatuur houden. Dit betekent dat je bij slecht weer niet langer geduldig hoeft te wachten en bij het vuur hoeft te blijven totdat de hot tub klaar is voor gebruik. Stel gewoon gedurende de dag jouw voorkeursinstellingen in en zodra je thuiskomt van je werk, staat de hot tub ingesteld en is deze klaar voor jouw plezier.

De verwarming wordt aangedreven door houten pellets, die van tevoren kunnen worden opgeslagen in een speciale ruimte. De houten pellets produceren niet alleen meer warmte voor minder geld, maar worden ook gemakkelijker opgeslagen en verwerkt dan houtblokken. We kozen voor deze brandstofoptie, niet alleen vanwege de hogere efficiëntie, maar ook vanwege de ecologische voordelen, zoals een lager rendement van rook, as en koolstof, evenals het recycleer karakter van de pellet zelf. De verwarmigsrumte kan genoeg pellets opslaan voor meervoudig gebruik van de hot tub en kan gemakkelijk worden bijgevuld wanneer dat nodig is. De pellets worden automatisch vanuit het speciale compartiment naar het verbrandingscompartiment verplaatst om het vuur te behouden en de gewenste temperatuur te bereiken. Dit beschermt onze klanten tegen het feit dat ze zelf met het verwarmingsproces moeten omgaan, wat de mogelijkheid op brand of hitte beperkt. De verwarming vereist minimaal onderhoud. De verbrandingsruimte hoeft slechts om de paar maanden worden schoongemaakt.

Het gebruik van houtblokken in een conventionele oven kan ertoe leiden dat moeilijk kan worden bepaald hoeveel hout er nodig is. Bovendien kan overschrijding van de vereiste hoeveelheid de oven mogelijk beschadigen en enorme verspilling van warmte en hout veroorzaken. De slimme oven van TimberIN is uitgerust met meerdere thermosensoren, die de temperatuur van het water evenals de nodige brandstofvereisten nauwkeurig berekenen. Als gevolg hiervan zal over- of onderverhitting tot het verleden behoren.

Deze oven zorgt ervoor dat je met vrienden en familie gaat socialiseren in plaats van dat je bij de oven moet blijven om het vuur en de temperatuur urenlang te in de gaten te houden. Perfect voor eigenaren van toeristische accommodaties.

ONZE NIEUWE SLIMME OVEN MET AFSTANDSBEDIENING EN CONTROLE VAN DE HOT TUB IS NU TE LEVEREN BIJ ELKE WELLNESS GLASVEZEL HOT TUB MET GEÏNTEGREERDE KACHEL

Overzicht van de voordelen

 • Snelle en tijdbesparende voorbereiding van de hot tub: vooral waardevol voor hotels, spa’s, vakantiehuizen en elke drukbezette persoon
 • Minimaal onderhoud: kan worden beperkt tot het verwijderen van as om de paar maanden
 • Behoud de gewenste temperatuur
 • Voordelig in gebruik: minder energieverbruik betekent lagere energiekosten
 • Draadloos: het verwarmingssysteem kan worden bewaakt en geregeld met een slim apparaat en een app
 • Rookloze verwarming – minimale rookontwikkeling: oven geeft aan het BEGIN van het verbrandingsproces slechts een kleine hoeveelheid rook vrij
 • Verwarmingsduur is minder dan 2 uur
 • Vorstbescherming tegen het bevriezen van water: kan worden bediend met een app
 • Ovensysteem met automatische ontsteking en uitdoving
 • Efficiënt milieuvriendelijk: de slimme pelletkachel is veel efficiënter dan een standaard houtgestookte kachel
 • Ondersteuning op afstand: neem via de app contact met ons op voor snelle ondersteuning
 • Materialen van topkwaliteit: roestvast staal type 316 zorgt voor een langdurige werking van de oven
 • Als je thuiskomt van je werk, staat de hot tub ingesteld en s klaar voor jouw plezier

Blij baden!

Eén antwoord op “App Gecontroleerde Houten Pelletverwarmer – Kachel Voor Hottubs”

 1. Goedendag,
  Wij zijn gedesinteresseerd in een hottub die te bedienen is met pellets.
  Voor minimaal 2 personen en max 4. (voor onze B&B)
  Kunt u een offerte voor ons opmaken?

  Mvg. Mevrouw de Nijs
  uit Feanwalden (Friesland)
  06-11871233

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *