Hot Tub Prijsvergelijking: Skargards, Royal Tubs, Hot Tub Team, Garden Wellness 24

Een prijsvergelijking van hottubs op de markt

Het is geen verrassing dat de prijs bij het kiezen van de hottub één van de belangrijkste factoren is. Sommigen zullen voor de duurste kiezen omdat ze misschien denken – hoe duurder, hoe beter – terwijl anderen voor een goedkopere variant gaan omdat ze slechts een bepaald bedrag voor deze aankoop te besteden hebben. Je zult veel verschillende aanbiedingen op de markt vinden, maar belangrijker nog, vergeet hier niet de kwaliteit en de betrouwbaarheid. Hier zullen we een overzicht geven van verschillende merken die een soortgelijk product aanbieden inclusief alle mogelijke opties en upgrades. We besloten om onze bestseller, de favoriete keuze van de klant – Fiberglass Wellness Royal – in vergelijking met andere merken met tubs van glasvezel eens nader te bekijken. Is dat niet interessant? In het begin lijkt het erop dat ze erg op elkaar lijken, maar de configuratie, de opties en de accessoires zijn per bedrijf verschillend. We zullen deze tabel hieronder bespreken.

badefass gfk with integriertem ofen

Zoals je ziet, is het prijsverschil door de goedkoopste en de duurste aanbiedingen met elkaar te vergelijken vrij goed zichtbaar, maar niet alle onderdelen, die deel uitmaken van de uiteindelijke prijs, zijn hetzelfde. Het belangrijkste is om een tub te vinden die het beste bij je past. Het was vanwege verschillende uiteenzettingen en variaties vrij moeilijk om dezelfde configuratie op al deze websites te kunnen vinden. Alle bedrijven behalve Skargards kunnen bijvoorbeeld verschillende wijzigingen aanbrengen op basis van de behoeften van de klant, de klant kan kiezen welke onderdelen hij in de tub wil hebben, terwijl Skargards verschillende modellen heeft die al met exact dezelfde configuratie zijn gemaakt en daarom kan de tub binnen 24 uur naar je adres worden verzonden. Dat betekent voor drukke klanten, die tevreden zijn met dit basisaanbod en geen wijzigingen nodig hebben, een tijdsbesparing. De afmeting van de tub is in alle gevallen vrijwel hetzelfde en alle besproken aangeboden modellen hebben een kinderzitje en een geïntegreerde kachel.

Het deksel van glasvezel is in alle gevallen, behalve bij Skargards, inbegrepen want daar moet je het deksel apart bestellen en zij geven de voorkeur aan canvas hoezen. Sommige bedrijven, zoals TimberIN en Royal Tubs, bieden echter extra isolatie van glasvezel- en houten deksels, maar alleen TimberIN biedt een gratis bodem- en wandisolatie. Houd er rekening mee dat een houten deksel wordt aanbevolen bij een brede houten rand omdat een houten deksel anders de glasvezel rand kan beschadigen. Drie bedrijven bieden een houten peddel als accessoire voor het roeren van het water en dit is al in de prijs is inbegrepen en TimberIN biedt zelfs gratis een smart 3D-thermometer aan. Maar wees eens eerlijk, doen kleine details er eigenlijk toe? Hoe dan ook, het hangt altijd af van het beleid van het bedrijf. Skargards en The Hot Tub Team bieden helemaal geen accessoires. Houd er rekening mee dat deze informatie en prijzen zijn gebaseerd op de informatie op de website, zonder de eigenlijke offerte te plaatsen en daarom kan er wat informatie ontbreken.

Hottubs gemaakt van glasvezel met een geïntegreerde verwarming

TimberINSkargardsRoyal TubsHot Tub TeamGarden Wellness 24
Land LitouwenZwedenVerenigd KoningkrijkLitouwenLitouwen
HoutsoortThermo-houtEco-gecertificeerd hout, type niet geïdentificeerdThermo-houtThermo-houtThermo-hout
BinnenkantGlasvezelGlasvezelGlasvezelGlasvezelGlasvezel
Kachelgeïntegreerd
Optioneel:
•Chloorbestendig roestvrij staal
•Elektrische kachel
Geïntegreerd chloorbestendig roestvrij staalgeïntegreerd
Optioneel:
•Chloorbestendig roestvrij staal
•Elektrische kachel
geïntegreerd
Optioneel:
•Elektrische kachel
geïntegreerd
Optioneel:
•Chloorbestendig roestvrij staal
Interne diameter180cm171cm180cm180cm180cm
Externe diameter200cm190cm200cm203cmInformatie niet gevonden op de website
Aantal mensen 6-8 personen5-7 mensen6-8 personen6-8 personen6-8 personen
Kinderzitjeja.ja.ja.ja.ja.
DekselGlasvezel geïsoleerd deksel
Optioneel:
•Houten deksel
•Houten geïsoleerd deksel
Niet inbegrepen (apart bij de categorie accessoires besteld)Glasvezel
Optioneel
• Glasvezel geïsoleerd deksel
•Houten deksel
•PVC-hoes
Glasvezel
Optioneel
•Houten deksel
glasvezel
IsolatieWand +
Bodem +
Deksel +
Niet inbegrepenNiet inbegrepenWand +
Bodem +
Niet inbegrepen
WaterafvoerExterne waterkraanExterne waterkraanExterne waterkraanExterne waterkraanExterne waterkraan
Ronde bovenrandGlasvezel
Optioneel:
•Houten rand
GlasvezelGlasvezelGlasvezel
Optioneel:
•Houten rand
Glasvezel
AccessoiresHouten peddel,
TimberTemp® - Smart 3D Thermometer van TimberIN
Niet inbegrepenHouten peddelNiet inbegrepenHouten peddel
Kachel omhulselja.Niet inbegrepenja.ja.ja.
Houten trapja.Niet inbegrepenja.ja.ja.
2 roestvrijstalen ringenja.Niet inbegrepenja.ja.ja.
VerzendenNaar Brits vasteland inbegrepenNaar Brits vasteland inbegrepenVK Levering tot 100 mijl van LE16 8RT: + € 111 Naar het VK inbegrepenEr wordt geen informatie verstrekt voordat het exacte adres is opgegeven
Totaal€ 3290 (incl. BTW.)€ 4321 (incl. BTW)€ 4799 (incl. BTW) + Verzending indien het verder is€ 3454 (incl. BTW)€ 2718 (incl. BTW) + Verzending
Finse bad en vezel De verre spar Basic, Stephane Ferec, CAST, Frankrijk

Laten we de kachels die deze vijf bedrijven bieden eens vergelijken. TimberIN biedt een elektrische kachel, die samen met een houtkachel of afzonderlijk kan worden gebruikt, wat betekent dat je hottub alleen op elektriciteit kan worden verwarmd. Royal Tubs biedt ook elektrische kachels, die samen met een houtkachel in de hottub kunnen worden geïnstalleerd. Dit verkort eenvoudig de opwarmtijd, wat altijd handig is. Verschillende roestvrijstalen opties, die chemische waterbehandeling mogelijk maken, worden door vier van de vijf bedrijven aangeboden: TimberIN, Skargards, Royal Tubs en Garden wellness 24. Skargards biedt een upgrade van roestvrij staal, die al in de prijs is inbegrepen, terwijl ze in andere gevallen optioneel zijn en meer kosten. Voordat je het type staal kiest, moet je over de waterbehandeling beslissen, want als je chemicaliën wilt gaan gebruiken, heb je absoluut het chloorbestendige roestvrij staal nodig.

Een ander relevant onderwerp is de verzending. Alle bedrijven zijn op zoek naar de beste manier om de verzendkosten te berekenen, maar er is er maar één die de volledige verzendprijs dekt. Voor anderen is meer informatie nodig of alleen een specifiek gebied heeft een bepaalde, vaste prijs zoals in het geval van Royal Tubs. De reden waarom het moeilijk is om de vaste prijs vast te stellen, is dat vooral wanneer het pakket niet van een standaardformaat is, de verzending naar eilanden veel duurder is. Zoals je ziet, worden bijna alle bedrijven met dezelfde problemen geconfronteerd en gebruiken ze vergelijkbare strategieën om de prijs te berekenen. Daarom is een postcode noodzakelijk.

TimberINSkargardsRoyal TubsHot Tub TeamGarden Wellness 24
Luchtmassagesysteem€ 375 € 593 € 569 € 578€ 290
Hydromassagesysteem€ 395 Optie niet beschikbaar€ 569€ 630€ 450
LED-verlichting€ 140 € 296 € 227 € 131 € 149
Elektrische kachel6kW met circulatiepomp - € 600 2kW - € 182 (alleen kachel)3kW met circulatiepomp - € 570 3kW - met circulatiepomp € 577 Optie niet beschikbaar

Hier hebben we de meest geleverde accessoires geanalyseerd en het verschil is nogal schokkend aangezien de prijs meer dan twee keer hoger kan zijn voor hetzelfde soort product, bijvoorbeeld een LED-verlichting. Uiteraard kan het merk van het product variëren en houd er rekening mee dat bijna alle prijzen zijn overgenomen van de accessoirespagina op de websites en daarom zijn al deze prijzen exclusief montagekosten en kan iedereen ze afzonderlijk kopen. De enige uitzondering is Garden Wellness 24 omdat ze geen accessoirescategorie hebben, de prijs is inclusief de montagekosten. TimberIN en Royal Tubs bieden in reeds gemonteerde tubs elektrische kachels als een optie aan en verkopen deze niet afzonderlijk, terwijl Skargards wel een 2 kW kachel verkoopt en als je je afvraagt ​​waarom het zo goedkoop is, is de reden heel eenvoudig, het bevat geen andere noodzakelijke onderdelen, alleen de kachel.

Wellnesss Royal hottub

Concluderend kan worden gesteld dat er een vrij groot prijsbereik van dezelfde producten op de markt is. Verder zijn er veel variaties en het is moeilijk om exact dezelfde configuratie van de glasvezel tub te vinden en daarom is de vergelijking van de uiteindelijke prijs niet zo nauwkeurig. Om deze reden hebben we gekeken naar de basisstructuur en de verschillende accessoires, die al dan niet in de prijs zijn inbegrepen, omdat als je denkt aan het eindproduct dat je ontvangt elk detail van belang is. De bedoeling van dit artikel was om de prijzen op de hottub-markt te bekijken en om diegenen die op zoek zijn naar het beste aanbod te informeren. Onze mening is gebaseerd op het analyseren van de websites van de bedrijven dit hebben we oktober – november 2017 gedaan, zonder eerst om een prijsopgave te vragen. Prijsinformatie werd bijgewerkt op 20 april 2018. 1 GBP kwam overeen met 1,14 EUR. Afronden tot een geheel getal. Vergeet de kwaliteit niet, laat het je maatstaf zijn bij het kiezen van jouw toekomstige hottub.

wat kost een hottub

Het eenvoudigste hot tub-model zou beginnen vanaf 1000 EUR en kan oplopen tot 7000 EUR. Het hangt af van verschillende opties.

waar koop je hot tub

De eenvoudigste manier om een hot tub te kopen is online. www.hottubhouten.nl is een van de beste online winkels. Meer dan 30 verschillende modellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *